onsdag 8. desember 2010

Yarn bombing

I dag hadde Hobbyklubben et skikkelig morsomt stunt på forlaget og i Akersgata. De hadde Yarn bombet hele gata med litt forskjellige installasjoner. Altså laget masse strikketing på og rundt ting i gata og inne i forlagshuset. Morsomt i en tid da strikking er skikkelig HOT! Morsomt med noe helt annerledes, mest bare for glede og moro:-). Her er noen bilder som jeg har nisset (lånt) på forlagets intranett. Det er med andre ord bare å finne frem strikkebøkene og la seg inspirere til sine egne yarn bombing-prosjekter!

Fotograf er Guri Cathrin Pfeifer.

10 kommentarer:

 1. Så utrolig fint! Skulle ønske jeg hadde sett det selv, bra du deler bilder. Jeg kjenner ikke til Hobbyklubben, kan du fortelle litt mer om den?

  SvarSlett
 2. Kjempefint! Dette gjorde noen damer rundt et gjerde her hjemme, og jeg håper det kommer mer (når jeg leser setningen om igjen, ser jeg at den kan tolkes på flere områder;)

  SvarSlett
 3. Hobbyklubben er en bokklubb med hobbybøker. En del av Tanums bokklubber, som igjen er en del av Cappelen Damm - hvor jeg jobber:-). Du finner bokklubben ved å søke på Tanums bokklubber.

  SvarSlett
 4. Utrolig gøy å se geriljastrikking i Norge også! Blir det hengende en stund? Jeg kommer meg ikke inn til Oslo før til uka og har innmari lyst til å se det:)

  SvarSlett
 5. Tror nok dessverre at det bare var en endagsaktivitet? Men er jaggu ikke sikker. Uansett pleier veldig lite å få lov til å henge i fred i Oslo sentrum.

  SvarSlett
 6. :) Det henger til noen tar det ned. Til egen nytte eller av andre grunner. Vi i Hobbyklubben håper det henger så lenge som mulig. Stod jo ikke opp kl. 06.00 i dag og "bombet" med frosne fingre for så å ta det ned i morgen:-D Oppfordrer til å Google ordene yarn bombing og craftisism. :) Guri

  SvarSlett
 7. Å, det er så utrolig kult! Dette hadde vært noe for strikkegeriljaen her i biblioteket!

  SvarSlett
 8. Kjempekult og kjempefint! Fikk nesten lyst til å begynne å strikke selv her jeg sitter. Kanskje jeg burde prøve en gang snart :)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for stuntet deres. Jeg ble så glad da jeg vandret bortover Akersgata i dag!

  SvarSlett