fredag 10. desember 2010

På tide med litt flere bokhyller.

Jeg har selvsagt sittet og surfet på Bookshelfporn og funnet noen nye favoritter.


Så fin sittetrapp med bokhyller! Tenk å ha plass til å lage noe sånt.

Bokskap med glassdører er også en favoritt. Dette var så fint med de litt slitte blå dørene. Morsomt at bøkene ligger. Skulpturelt.


Litt humoristisk. Gjør seg fint om man tilfeldigvis skulle har en skikkelig vegg å fylle. Ingen sånne vegger hjemme hos oss...

6 kommentarer:

 1. Den trappen var utrolig morsom. Hvis vi noen gang skal gjøre noe med en trapp så skal jeg jammen meg høre med svigerfar(han er snekker) om det er noe som lar seg gjøre.

  SvarSlett
 2. Fantastiske bokhyller! Og så var den nettadressa litt vittig. :)

  SvarSlett
 3. Den humoristiske er nettopp det. Passer bare til romslig veggplass og nesten ingen bøker. Bokskap har jeg tenkt lenge på. Bokstøvet holder seg innenfor og husstøvet utenfor glassdørene. En gang i mellom - ikke så veldig ofte - støvsuger vi alle bøkene og vasker bokhyllene. En kan liksom merke at det blir en annen luft i heimen etterpå ...

  SvarSlett
 4. Når det gjelder den trappa, det var fint - men her kommer en liten tilleggsopplysning - de har ikke husdyr (ihverfall ikke som røyter). For det er i trappa all pels og hår og støv legger seg. Og masse støvdotter inne mellom alle bøkene blir ikke så fint.

  SvarSlett
 5. Det er absolutt sant Solgunn! Det ser uansett nesten ut som en trappesofa? Det ligger puter på trinnene. Også litt upraktisk hvis det faktisk blir brukt som trapp.

  SvarSlett
 6. Synes det er umåtelig flott med alle disse bokbildene, kan sitte og forgape meg i bilder og ideer som har med bøker å gjøre slik at jeg glemmer tid og sted.

  SvarSlett