tirsdag 4. mai 2010

Livet er tilbake på nett

Tusen takk til Telenor. Livet mitt er tilbake på nett igjen. Også på privaten. Noen uker med ustabil eller ingen tilgang på nett har i grunn vært bra for meg. Jeg har fått gjort en hel del av de tingene jeg aller helst har lyst å gjøre. Sånn som å lese bøker. Sånne på papir.

Tross den tid som jeg burde ha hatt til overs for å lese bøker, så syns jeg allikevel at leselisten for året så langt ikke er særlig imponerende. Det er ikke særlig fart over lesingen og inspirasjonen har kanskje ikke vært helt på topp? Her i det etterhvert ikke så nyinnflyttede hjemmet så er det fortsatt kasser som skal pakkes ut, fondvegger som skal males, skap som skal opp på badet, skapdører som skal på plass på soverommet, tapeter som skal plukkes ut og et uteareal som skal planlegges. I tillegg til at jeg har blitt styreleder i sameiet - hvordan skjedde det??

Selv om det i dag falt snø, så tenker jeg optimistisk at våren bare holder pusten litt. Sommeren lurer bak maihjørnet og ferien hildrer i det fjerne. Vi prøver å få leid en hytte på Vestfoldkysten. Kanskje det blir plass til hengekøya. Kanskje leselysten kommer over meg når jeg får hvilepulsen på plass.
Jeg har i det minste funnet frem løpeskoene. Nå handler det om å finne tempo, både i den ene og den andre sammenhengen.

5 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake på hjemmenett igjen. Kjenner at jeg har savnet deg!

  SvarSlett
 2. Velkommen! Der var du ja.

  SvarSlett
 3. FLOTT... at du er tilbake!

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake, Bokdama :) Jeg kjenner meg forresten igjen i det du skriver om manglende leselyst. Plutselig er det jo så mange andre ting som skjer i livet, og tankene har kanskje vandret til helt andre steder. Da er det ikke like lett å konsentrere seg om andres historier. Men leselysten kommer alltids tilbake :)

  SvarSlett
 5. Hei igjen. Jeg gir bort bøker på bloggen min, og har bedt de som vil delta om å nevne en blogg de liker. Skulle bare tipse deg om at det er flere som har trukket frem din blogg som favoritt :)

  SvarSlett