torsdag 18. februar 2010

Litteraturklubben Epp

Jeg har i mitt liv vært medlem av mange bokklubber. Helt fra jeg var barn og mamma bestilte norske barnebøker til meg, og helt frem til i dag. Dette til tross for at jeg har jobbet i bokbransjen i mange herrens år og hele tiden hatt tilgang til gode personalrabatter. De forskjellige bokklubbene har holdt meg oppdatert på mye. Medlemsbladene har vært omfattende og informative. Først i papirversjon i posten og etter hvert på e-post.

Men i senere tid føler jeg at behovet mitt for medlemskap i bokklubbene har blitt mindre. En etter en har jeg meldt meg ut av dem, da de har sluttet å overraske meg. Da det er de samme bøkene jeg finner i medlemsinformasjonen som jeg finner i bestselgerhylla i bokhandelen. Jeg liker jo å finne noe nytt!

Men så har vi Litteraturklubben Epp. Velsignet kvalitet i en overflod av kommersialitet. Og siden jeg vet at mange av dere som følger med på bloggen min er opptatt av akkurat den typen bøker som du finner hos Epp, så er dette herved min anbefaling: For alle som er interesert av de virkelig gode bøkene - ta en titt på Epp her.

(Og for de som lurer på om jeg har blitt oppfordret til å skrive dette, så er svaret NEI. Men jeg er veldig fornøyd over at Epp er en av "våre" klubber:-))

5 kommentarer:

 1. Jeg var medlem der - men meldt meg ut så snart året var omme. Problemet med Epp var (og er antageligvis enda) at nye bøker kom i bokhandelen flere uker før jeg fikk de i posten. Meget frustrerende..

  SvarSlett
 2. Det er egentlig sånn med de fleste bokklubbene etter hvert. Før var det ofte slik at bøkene ikke ble distribuert til bokhandlerne før etter eller samtidig som bokklubbene sendte ut sine bøker.
  Men det bør ikke gå lang tid mellom de to leddene. Jeg skal melde det videre til klubben.

  SvarSlett
 3. Jeg meldte meg inn i epp i desember i fjor. Endelig en bokklubb for oss som leser andre ting en bestselgere og krim! Hurra :)

  SvarSlett
 4. Jeg meldte meg inn i november i fjor, og er også litt arg over at de er litt treige med å sende ut bøker. Men jeg er veldig fornøyd ellers da:)

  SvarSlett
 5. Prøver å bygge opp en blogg der oversettere kan presentere oversettelser som ikke helt har trengt igjennom lydmuren - selv om de er gode. Håper det kan bli noen gode lesetips her etter hvert!

  http://oversetterblogg.blogspot.com/

  SvarSlett