lørdag 24. oktober 2009

Drømmer om å fly luftballong


Det har i det siste vært en del snakk om å følge sine drømmer. Jeg var lenge den typen som hadde 5-årsplaner som i stor grad ble fulgt til punkt og prikke. I grunnen har jeg også gjort det meste av det som har falt meg inn.
Mange drømmer har blitt oppfylt allerede. Jeg har en super jobb som gir meg anledning til å gjøre mye av det jeg liker. Jeg har to flotte og friske barn, og en mann som holder ut med meg (tusen takk!). Jeg har tatt utdannelse når det har passet meg. Hvis jeg drømmer om å reise, så gjør jeg som regel det.

Greit, så har jeg ikke tatt sertifikatet ennå. Men jeg kan jo ikke påstå at jeg DRØMMER om akkurat det. Jeg har motvillig innsett at det ville være praktisk å ha det. Men det frister ikke.
Og alle de tingene jeg drømmer om å kjøpe er jo egentlig ikke reelle drømmer, mer konsument-ønsketenkning. Jeg tror ikke jeg ville blitt lykkeligere av en ny veske fra Mullberry.
Eller. Kanskje litt lykkeligere. Pittelitt.

Derfor begynte jeg å tenke på hva jeg egentlig DRØMMER om akkurat nå. Hva ønsker jeg meg virkelig i 2010?

Svaret ble: Jeg ønsker meg virkelig en tur i luftballong! Det er passe stort og svevende, og noe jeg virkelig drømmer om!

Hva drømmer du om?

7 kommentarer:

 1. Etter jeg fikk barn har jeg fått en usannsynlig redsel for høyder. Så luftballong er ikke min greie. Min drøm er ha lykkelig barn, vel plassert i vokse) . Da skal jeg ta toget. Langt. Så skal jeg gå pilgimsturen. Alle 59 dagene.

  SvarSlett
 2. Jeg vil også gå pilgrimstur!
  Jeg drømmer om å klare å rydde plass i livet til å skrive mer og å være sammen med dyra mine. Hest og hund. Jeg drømmer om å reise vekk alene en uke eller to for å skrive. Jeg drømmer om å gå på mange dansekurs. Funk jazz og sånt.

  SvarSlett
 3. Pilgrimstur hadde vært tingen, enig i at det er en flott drøm. Absolutt mulig å få det til også, om så i litt kortere stykker. Her i Norge kan man jo vandre mot Nidaros!

  SvarSlett
 4. Jeg drømmer om å kunne spille jazz på pianoet mitt, kanskje synge til, litt sånn lekent og underholdende, liksom, og ikke så stivt og alvorlig og EMO som jeg driver på nå. Også drømmer jeg om å komme over en stor og fin og skjellsettende historie jeg kunne fortelle.

  SvarSlett
 5. Jazz er fint. Veldig fin drøm Kristin!
  Den store skjellsettende fortellingen kommer nok den også. Syns du allerede har fortalt noen sånne:-). Se å få dem ned på papiret!

  SvarSlett
 6. Jeg drømmer om å bo ett år på Hvar - en nydelig øy i Croatia. Ellers kan jeg jo fortelle at jeg har gått fra Burgos til Leon på pilegrimsruten i Spania, og jeg vil veldig gjerne gå hele turen - skal gjøre det en gang! Og så drømmer jeg om å ha en økonomi som gir meg mulighet til å reise hvor jeg vil når jeg vil - i dag har jeg f.eks sett på Bali, Jordan og Kenya.

  SvarSlett