lørdag 24. oktober 2009

Enda en intens uke

Det har vært liten tid til blogging denne uka. Jeg jobber med et lydbokprosjekt som tar opp mye tid. Mye mer tid enn jeg trodde det skulle ta. Det er helt greit, for det er et veldig spennende prosjekt å være en del av.

Denne uken har vi for første gang presentert det for en av bokhandlerkjedene. Forhåpentligvis kommer dere til å høre mer om prosjektet til våren!

Uken har ellers gått med i bokpresentasjoner, boklanseringer med store presseoppbud, seminar om sosiale medier, møter med kjedekontakter, undrende sladder om Bazars konkurs i Danmark (som ikke nevnes med et ord i Norge, merkelig nok?), en seriøs brannalarm og så alt det andre som alltid er der av forefallende arbeidsoppgaver.

Hvis vi legger til henting og levering barnehagen, feiring av FN-dagen i barnehagen med matlaging i forkant, en lett forkjølelse og 1,5 bøker lest - så tror jeg vi har summert det ganske godt.

Så er jeg kanskje ganske glad for at jeg ikke studerer dette semesteret?

Så, bare fordi jeg har lyst, legger jeg inn det superfine bildet av Marilyn Monroe som leser Ulysses. Dette har jeg skamløst kopiert fra Ord om annets fine sak om Øyenlyst.
Bare fordi jeg syns det er et flott bilde av Marilyn, og fordi det er et flott bilde av et lesende menneske.

God helg dere!

2 kommentarer:

  1. Original layout på dette innlegget!

    SvarSlett
  2. Bare fordi bildet er så fint og fortjener å ha litt størrelse. Innlegget handler jo egentlig ikke om noe spesielt;-)...

    SvarSlett