fredag 4. mars 2011

Stakkars bloggen!

Her går det en kule varm om dagen! Det pleier alltid å være passe kaotisk og hektisk, men nå er det mer enn vanlig. På en veldig hyggelig måte, men dog. Derfor; alt for liten tid til å pleie bloggen og sørge for oppdateringer. Det kommer. Vær tålmodige med meg! Jeg er her. Bare høyt oppe. Armer og bein. Skal sørge for å komme meg ned på jorda igjen snart.

Bilde via Made In Norway Now

Uka: Møter, møter, møter. To dager i Trondheim: Vårfølelse! ARK. Credo og Brukbar. Kaffe på Dromedar. Chili, så klart. Godt selskap. Rakk akkurat ikke Per Olov Enquist på Litteraturhuset onsdag på grunn av tåke på Gardermoen - ukas nedtur... Enda flere møter. Besøk på forlaget av Natascha Kampusch - sterk bok! Flotte anmeldelser! Nye prosjekter - som dere skal få høre mer om etter hvert (!). Forberedelser til Kriminelt godt! i neste uke, som har rekordmange påmeldte - hurra! Enda noen møter. Og nå: Helg!

Leser by the way Erlend Loes bok Volvo lastvagnar. Dette fordi det er den eneste boken av Loe jeg ikke hadde lest. Onsdag 9. mars klokken 19.00 er det Åpen dør på forlaget og John Erik Riley skal intervjue Erlend Loe om forfatterskapet hans. Dette anbefaler jeg selvsagt alle å få med seg. Jeg gleder meg!

Og: Sist lørdag hadde jeg besøk av en hyggelig journalist fra Dagbladet Søndag. Hun hadde med seg en like hyggelig fotograf. Resultatet kan dere se i Dagbladet nå på søndag. Jeg er spent og forventningsfull og håper det har blitt en fin reportasje om det å leve med bøker.

Så. En hektisk uke er snart over. Først skal jeg ha en litt hektisk helg. Med litt mer blogging. Promise.

5 kommentarer:

 1. Hei! Det er ikke bare din blogg som blir stemoderlig behandlet for tia, min lider også sterkt under tidspress. Men jeg satser på å komme sterkt tilbake en gang :-)
  Synd du ikke rakk Enquist, men samtidig så er du så bortskjemt med artige, utviklende og hyggelige arrengement at det ikke gjør noe (egentlig).

  Og så gleder jeg meg til å lese Dagbladet Søndag!!!! God helg

  SvarSlett
 2. Det var uansett nedtur å ikke rekke Enquist. Har skikkelig crush på den gamle mannen... Vi får tro at det er en positiv ting at vi er så hektiske!

  God helg til deg også Solgunn!

  SvarSlett
 3. Tidspress høres kjent ut. Veldig kjent.

  Ha ei fin helg! :)

  SvarSlett
 4. Vi fikk jo se deg på Vil du bli millionær! :) Du var veldig flink!! Mannen min satt og ropte "Det er Makedonia!", "Det er Makedonia!". Så da fikk han den. Han er som oftest god på slikt. Jeg hadde forøvrig ikke peiling..

  SvarSlett
 5. Lena: Morsomt! Det er 3 gang TV2 viser i reprise, men denne gang fikk omtrent "alle" det med seg. Opptak på denne tiden i fjor.

  SvarSlett