søndag 6. mars 2011

Dagbladet Søndag: Hylletrylle

 
Oppslag fra Dagbladet Søndag.
I dag var det bokhyller som sto på programmet i Dagbladet Søndag. Sist helg var hyggelige journalist Marit Sunnanå Aalrust og überkule fotograf Nina Ruud på besøk i rekkehuset mitt på Lambertseter. Resultatet har blitt en skikkelig fin reportasje om det å leve med bøker. Det var et aldri så lite sjokk å åpne avisen for å så finne et helsides portrettbilde av meg selv. Men det var et flott bilde av både meg og bokhyllen min!

Oppslag fra Dagbladet Søndag.

Dagbladet har også vært på besøk hos min fellow girl geek Lene "Gekko" Pettersen. Fantastisk original løsning med brødkurvhyller til bøker! For ikke å snakke om de andre kreative og kunstneriske sprellene man finner på bloggen til Lene, her. Føler meg litt konservativ, da. Men det er helt greit.
Ser for øvrig at vi begge har en hang-up på oransje.

Hvis du planlegger å plassbygge hyller eller andre ting, så setter jeg deg gjerne i kontakt med min snekker/designer. Send meg en e-post, så sender jeg navn og telefonnummer. Gjelder nok først og fremst for Oslo og omegn, men kan godt hende han kan tegne for andre. Bra mann!

Endelig på nett! Du finner reportasjen her.

8 kommentarer:

 1. Morsomt at vi viser frem bokhyllene våre i Dagbladet i dag, sjekk forøvrig ut også denne ganske kreative bokhyllen http://www.flickr.com/photos/alexmyers/102930203/

  SvarSlett
 2. Liker slike innlegg, ypperlig lesing til morgenkaffe en søndag!

  SvarSlett
 3. Veldig interessant og inspirerende lesing :)

  SvarSlett
 4. Hei hei!
  Fant akkurat bloggen din og av de postene jeg har lest så må jeg si at jeg like den kjempegodt :) Stå på!
  (fikk ikke kjøpt DB på søndag men, men ;)

  SvarSlett
 5. Så hyggelig, Miss Margarita! Alltid hyggelig med nye lesere.

  SvarSlett
 6. Ramlet tilfeldig innom hos deg, tenker jeg dveler litt her :-)

  SvarSlett
 7. Nok en grunn til å kjøpe avis på papir! Bare dumt jeg aldri kjøper dagbladet på søndag (noe må jo en student tross alt velge bort). Fint oppslag! :)

  SvarSlett
 8. Så fin reportasjen ble! :)

  SvarSlett