torsdag 3. juni 2010

Nostalgisk og klar for ferie

Men det er langt ifra ferie ennå! Dessverre! Hjelper ikke å være klar som et egg, jeg må fortsatt vente til midten av juli før det blir tid til å faktisk ta fri.

Når ferien endelig kommer, så skal jeg først av alt på Slottsfjellsfestivalen. Vi hadde kjøpt billetter primært for å se Mew. Stor var min glede da jeg denne uken oppdaget at skotske Teenage Fanclub og "grunge"-veteranene Dinosaur Jr også skal spille på festivalen samme dag som Mew! For en fest det blir! Dette er band jeg har et svært nostalgisk forhold til, som også har slått til med meget gode album i senere tid. Men aller mest liker jeg platene fra begynnelsen av 1990-tallet. Bittersøte ungdomstid.

Hvis du har lyst å høre noe fra disse bandene så kan du sjekke ut disse platene på Spotify:
Teenage Fanclub: Thirteen (1993) eller deres siste plate Shadows som kom tidligere i år.
Dinosaur Jr: Green mind (1991), Where you been (1994) eller fjorårets Farm.

Føler jeg er en litt kjedelig bokdame i disse dager, da jeg nesten snoker mer i musikksamlingen og på Spotify enn hva jeg prioriterer lesing av bøker. Helt tørke er det dok ikke. Akkurat nå leser jeg Haruki Murakamis Elskede Sputnik. Selv om det er en flis av en bok, for å være Murakami, så tar det atter en gang tid. Jeg nyter boka side for side og ender mange ganger opp med å bare lese 3-4 sider av gangen.

I mellomtiden håper jeg at alle dere er i lesemodus og sluker bøker i mengder! Kanskje til tonene av Teenage Fanclub?

1 kommentar: