tirsdag 22. juni 2010

Møt Nobelprisvinneren J.M.G. Le Clézio

Cappelen Damm forlag får finfint besøk på mandag. I forbindelse med lanseringen av J.M.G Le Clézios bok om Diego og Frida så kommer forfatteren til Norge, til Oslo og på forlaget holdes det åpent arrangement! Forfatteren vil bli "bokbadet" i forlagets storstue, Seierherrene.

Arrangementet vil foregår førstkommende mandag (28. juni) fra 17.00 til 18.30.

 Forlaget skriver:
"Nobelprisvinneren J.M.G Le Clézio besøker Norge! Den franske forfatteren vil snakke om litterære perspektiver, kunst, revolusjon, kjærlighet og europeiske ytterkanter. Han er norgesaktuell i med boken "Diego og Frida", en biografi om det meksikanske kunstnerparet Diego Rivera og Frida Kahlo.

Samtalen foregår på engelsk mellom Le Clézio og Miriam Stendal Boulos som har skrevet doktoravhandling om ham.
Etter samtalen signerer forfatteren sin nye bok.

Le Clézio ble født i 1940 og debuterte i 1963. Siden har han skrevet over 40 romaner, essays, reiseskildringer og barnebøker. Le Clézio fikk Nobelprisen i litteratur i 2008."

Dette er virkelig en sjelden anledning! Du kan melde deg på arrangementet via Facebook på denne siden: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=126843017354614

Jeg skal dit! Hva med deg?

3 kommentarer:

  1. Hadde sikkert vært stas, men befinner man seg over 2000 km fra hovedstaden blir det fort vanskelig (for ikke å snakke om dyrt) å skulle reise på slike små arrangementer.

    SvarSlett
  2. Det er absolutt et av privilegiene med å bo i hovedstaden, ja. Vi er bortskjemte med litteraturarrangementer. Men selv for å være Oslo er det STORT å få besøk av en Nobelprisvinner!

    Det hender jo at selv folk som bor 2000 km unna finner på å besøke Oslo:-). Og da er det jo strålende hvis det skulle passe seg slik at det er noe ekstra spennende som skjer.

    SvarSlett