mandag 28. juni 2010

Bokhyllen er på plass!

Der er den! Bokhyllen som jeg har ventet så lenge på!

Nå skal den sparkles og males før hele boksamlingen skal på plass. Bokhyllen skal males hvit og det skal settes på en list nede ved gulvet. Den er laget av MDF-plater, så konseptet er ganske enkelt - men genialt! Ignacio Raminets biografi om Fidel Castro har bestemt høyde og dybde på hyllene, da det er den største biografien jeg eier. 18cm dyp og 21cm høy. Hyllene er 70cm i bredden. Relativt korte hyller for at de ikke skal bøye seg under vekten av utallige kilo med papir, kartong, lakk og trykksverte.

Nye bilder kommer med en gang jeg har fått malt dem. Ingen overraskelse hva jeg skal bruke helga på, med andre ord.

9 kommentarer:

 1. Skikkelig fine hyller, og veldig lurt at de er så korte!

  SvarSlett
 2. Det er ganske grei tykkelse på MDF-platene også, slik at de skal tåle bøker. Er så spent på hvordan det blir når det er ferdig!

  SvarSlett
 3. Blir morsomt å se bilde når hylla er ferdigmalt og full :-)

  SvarSlett
 4. Guri malla, så misunnelig jeg ble!

  SvarSlett
 5. Nå ble jeg rett og slett misunnelig! Hehe, gratulerer ;) Jeg vil åsså haaa... (men da må vi nok bygge på huset)

  SvarSlett
 6. Grattis, kos deg med maling og bokstabling! Blir det alfabetisk etter tittel eller forfatter, eller blir de sortert etter hvilket år du leste bøkene, eller etter lest/ulest? Sååå mange muligheter!

  SvarSlett
 7. Estetikeren i meg kunne godt finne på å sortere bøkene etter farge. Men praktikeren får lov å bestemme, så det blir alfabetisk under genre. I denne hylla skal jeg ha skjønnlitteratur, krim, lyrikk, dokumentar og biografier.

  SvarSlett
 8. Åå den var fin!!! Jeg skal også ha en hel vegg, men etter måneder med bygging, sparkling og maling nøyer jeg meg med en Billy-bokhylle:)

  SvarSlett
 9. Eg kjenner at eg kanskje skal la meg inspirere av deg. Lekkert.

  SvarSlett