fredag 6. november 2009

Bok & Bolle

Denne uka har ikke vært hektisk. Den har kun vært preget av sykdom i heimen. Dermed er det grunn til å ha forhåpninger om at helgen som straks tar til bør være bra.

I morgen tar jeg turen på jobb, sammen med lillemor, for å oppleve Tor Åge Bringsværd live! Han skal lese høyt fra bøkene om Karsten og Petra og Kokos klokken 13.00 lørdag 7. november. Illustratør Anne G. Holt skal også vise hvordan hun tegner figurene i bøkene.

Noen på forlaget har nemlig kommet opp med den fin-fine arrangementsideen Bok & Bolle. Dette er et arrangement som skal foregå i Bokhandelen Halvbroren, som ligger i 1.etg i forlagshuset, en lørdag i måneden.
På disse arrangementene får vi besøk av gode barnebokforfattere som lese høyt fra bøkene sine. Det vil også deles ut boller til de som kommer. I morgen blir det enda mer luksus, da det ryktes at det skal serveres kokosboller fra Den lille kokosbollefabrikken. YUM!

Arrangentet er gratis og åpent for alle - hvis du befinner deg i Oslo så er det bare å komme! Adressen er Akersgata 47/49.

1 kommentar: