torsdag 17. september 2009

Tilbake til virkeligheten

Noen uker på veien gjør at man fjerner seg litt fra den virkelige hverdagen. Vel tilbake på kontoret så oppdager man at alt det man egentlig burde ha gjort bare ligger og venter.
Jeg gjør et realt forsøk på å komme til bunns i innboksen. Kampanjer må på plass. Avtaler må følges opp. Titler har kommet på lager og skal ut i butikk. Møteplanen er full av små og store samlinger, kreative krumspring og lengre foredrag. Tidkontoen er full av timer, men avspasering er utenkelig.

En liten pustepause har jeg tatt meg de siste dagene. Bokprogrammet måtte jeg få med meg, det ble på nett-TV denne gangen. Temaet er barnebøker og programmet er ypperlig sydd sammen på en skikkelig fin måte. Hvis du ikke fikk sett det så kan du se det her.

Siden jeg trodde at det var onsdag i dag, når det virkelig er torsdag, så betyr det at fredagen kommer litt brått på i morgen. Det bør være en positiv ting.

6 kommentarer:

 1. Tøffe forandringer på bloggen din - liker det!

  SvarSlett
 2. Syns det var på tide med litt forandringer. De fryder som kjent. :-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny design!
  Jeg syntes bokprogrammet om barnebøker var drepende kjedelig. Men, men....

  SvarSlett
 4. Programmet var fullt av gullkorn! Det gjorde jo ikke noe at de fokuserte på noen av de fineste barnebøkene og illustratørene jeg vet om:-). Har også veldig lyst til å reise til Bologna. Kanskje mest fordi det er i Italia...
  Sitatet til Svein Nyhus: "Det er bedre å selge bøker enn å selge våpen." Ubetalelig! Jeg tar det selvsagt til meg og utroper det til min nye slogan!

  SvarSlett
 5. velkommen tilbake, og lykke til med full innboks osv. Den nye layouten er dødskul!

  SvarSlett