mandag 28. september 2009

Leser og leser

Jeg er langt inne i Haruki Murakamis: Fågeln som vrider upp världen - aka Trekkoppfuglen. Så hvis dere syns det blir litt stille her inne, så kan dere tenke dere at det kommer av at denne Bokdama er oppslukt, overveldet og hjernetvistet. Kanskje til og med litt forvirret. Så til de grader at jeg nesten lar være å gå av t-banen og heller blir med en runde til. Hadde det ikke vært for de ungene som gjerne vil hjem fra barnehagen og middager som må lages og klær som må vaskes. Og ikke minst den jobben som jeg får betalt for å gjøre. Det er nok best at jeg ikke melder meg helt ut.

Hvis noen lurer på hvorfor jeg leser boken på svensk, så er svaret at den veldig tykke boken koster den nette sum av 38 kroner. Svenske pocketbøker er virkelig latterlig billige! For min del leser jeg på engelsk, svensk og norsk. Oversettelser fra japansk kan jeg vanskelig vurdere, så da velger jeg den billigste.

4 kommentarer:

 1. Jasså, du er ellevill og leser noe fra utomhus!!! Det skal jeg også begynne med, så snart Frankfurt er unnagjort.

  SvarSlett
 2. Eg har berre lese Norwegian Wood, men for ei bok!
  Og så har eg Kafka på stranden i bokhylla...

  Men etter å ha lese Knausgårds første av - er det seks? - venter eg spent, spent på neste.

  SvarSlett
 3. Engelsk, svensk og norsk her også! Bestiller svenske pocketbøker på www.capris.no - og ja, det ER latterlig billig!! Og de engelske på www.play.com koster ikke mye de heller.

  SvarSlett
 4. Trekkoppfuglen er min favoritt fra Murakami.

  SvarSlett