mandag 24. januar 2011

En sånn uke

Ser på kalenderen min og innser at dette er "en sånn" uke. Vegg-til-vegg med møter og aktiviteter. Jobb, hobby, sosialt og familiært. Litt liten tid til å lese, regner jeg med. Det blir konsekvensen.

På onsdag kl. 19.00 har jeg tenkt meg på foredrag på Litteraturhuset: 00-tallet. En statusoppdatering. Professor Per Thomas Andersen, litteraturanmelder Ane Farsethås og kritiker Susanne Christensen vil prøve å gi oss en status. Knut Nærum skal oppsummere 00-tallet fritt etter hukommelsen. Annette Orre vil lede samtalen. Tror det kan bli interessant.

6 kommentarer:

 1. Du kan jo lese når du står i kø, eller på trikken, eller hva med de fem minuttene du har mellom kveldens siste aktivitet og at du faktisk sovner? Og når du er på do! Et hav av muligheter. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Takk for god input, Knirk! Jeg skal nok få skviset inn litt lesetid, ja.

  SvarSlett
 3. Lydbok - i huioghast hit og dit! Men akk, hørtes ut som en spennende foredrag ja, bare så dumt jeg er i feil by!

  SvarSlett
 4. åh, å spennende! litteraturhuset trenger live overføring. jeg vil også!

  SvarSlett
 5. Skulle gjerne vært på Litteraturhuset, jeg også, kjenner jeg... Får trøste meg med gratis danseforestilling og galleribesøk på en lørdag formiddag.

  SvarSlett
 6. fruktbarhet stave

  Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformål, fruktbarhetstast ..Kontaktinformasjon
  (E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
  Ring, Viber og whatsapp +2348155425481)

  SvarSlett