torsdag 18. november 2010

Smått med blogging. Mer simultanlesing.

Flying books. Installasjon på Berkley. Bilde fra http://exoplanetarium.blogspot.com/.
Verden min står litt på hodet i disse dager - igjen. Jeg leser, leser, leser for å få lest flest mulig av bøkene som forlaget skal oversette og utgi til våren. Bokpresentasjoner for kunder, heldagsmøter med planlegging av våren, kurs i Twitter for ivrige kollegaer, prosjektmøter, planlegging og gjennomføring av et stort arrangement i Bergen neste uke med 3 dagers vistelse mellom de syv fjell. Sleng inn fritidsaktiviteter med barna, en god dose omgangssyke, en markedsplan som må på plass og i tillegg et styreverv i sameiet. By the way. På tal om styreverv. Er det noen av dere som vet hva en kloakkpumpe er? Jeg gjør det. Nå.

Kalenderen min er full. Det er ikke plass til noe mer. Skulle gjerne ha blogget mer, men det er tid det skorter på akkurat nå. Og snart er det i desember. Med alt det innebærer.

I et forlag er desember langt ifra den aller mest hektiske måneden. På det tidspunktet er mye av jobben med innsalg, kampanjer og aktiviteter over. Bokhandleren tar over. Det er der det er action. Det er der all moroa foregår! Jeg har også i år lyst å hospitere i bokhandel, men må for første gang på 17 år innse at jeg sannsynligvis ikke får det til.

Nå skal jeg bare se å få på plass så mye som mulig før førstkommende tirsdag. Onsdag, torsdag og fredag i neste uke skal jeg som tidligere nevnt være i Bergen for å lage masse gøy sammen med ARK Beyer. Skal poste noe om dette så snart jeg får pittelitt tid.

Ha en fin kveld dere!

2 kommentarer:

  1. Så gøy at det skjer noe bokrelatert i Bergen! Jeg mener, det skjer jo litt - men nå gjorde du meg nysjerrig.
    Tidspunktet var jo også herlig, det er først neste uke jeg kan leve et annet sted enn på lesesalen.

    SvarSlett
  2. Oooo med det som skjer hos ARK Beyer skjer nå på torsdag. Den 25. Poster om det med en gang.

    SvarSlett