fredag 10. september 2010

Fine dager i Stavanger

 Denne uka har virkelig vært hektisk. Jeg har vært i Stavanger både tirsdag og onsdag for å holde bokmøter.

Stavanger er virkelig en nydelig by, en av mine favoritter etterhvert. Denne gangen hadde jeg også deilig varmt vær og faktisk litt tid til å se meg litt om. Jeg var innom Bøker & Børst - som dessverre hadde, vel, BØRST, mens jeg trengte MAT. På deres anbefaling gikk jeg videre til den veganske caféen Resept - veldig godt valg! Nydelig mat og deilig mandellatte - kaffe latte laget med mandelmelk. Kan virkelig anbefales!
 Jeg vandret meg også en tur i Gamle Stavanger, med den nydelige hvite trehusbebyggelsen. Det er typisk meg å vandre litt gatelangs før jeg skal holde presentasjoner. Vandrer litt rundt for å få kontroll med nervene, det er en fin måte å få tankene over på noe annet. Tilbake på motsatt side av sentrum fra Gamle Stavanger endte jeg opp på Café Sting, hvor jeg fikk meg en rolig stund sammen med boken min.

Begge bokmøtene gikk fint, selv om jeg må si at publikum i Ålesund var hakket mer entusiastiske.
 Sent onsdag kveld fikk jeg også med meg Trine Grung sin tweetup på Folken. Veldig hyggelig å bli kjent med noen nye folk! Det er noe med å finne seg noe annet å gjøre enn å henge på hotellrommet når man er på tur.

Torsdag landet jeg i Oslo, bare for å rushe hjem, hente eldstemann i barnehagen og ta ham med på photoshoot på forlaget. Vi holder på å lage markedsmateriell til vårt nye produkt, Levende bok, som vi skal lansere i oktober. Gutten min er en av flere barn på forlaget som har fått prøve seg som fotomodeller i den anledning. I tillegg lagde vi en liten film av ham mens han sitter og hører/ser på en Levende bok på min iPhone. Jeg skal love å fortelle dere mer om Levende bok etter hvert.

3 kommentarer:

 1. Jeg merker jeg er sjalu - skulle gjerne hatt som arbeid å reise rundt om det jeg synes er det beste som finnes. Heldig du!

  SvarSlett
 2. Enig! Og dere må gjerne komme til Ålesund flere ganger; vi er helt utsultet på alt som har med bøker å gjøre. Så morsomt at sønnen din får prøve sg som fotomodell da:)

  SvarSlett
 3. Kasiopeiia: Ja, jeg har virkelig en flott jobb:-). Hektisk men veldig morsom.

  Lena: Vi kommer tilbake, det kan du vedde penger på! Og stas for Poden ja. Han går nå rundt i gata og skryter over å være fotomodell...he he...

  SvarSlett