onsdag 28. april 2010

Blogganbefaling: Owlit.

Jeg kom tilfeldigvis over den svenske bloggen owlit. via, via. Dere vet. Sånn ting foregår på nett. Man hopper litt rundt i verdensveven og plutselig finner man en liten diamant i cyberspacemylderet. Owlit er en blogg som handler mye om litteraturestetikk  - et tema som også jeg er innom fra tid til annen.
Gode bøker, pene bøker, bokmøbler og en fast ukentlig spalte om litteraturarrangementer rundt omkring i Sverige. God blogg - Anbefales!

4 kommentarer:

 1. Fikk bare feilmelding på linken din, men googla, og det er kanskje denne?
  http://owlit.blogspot.com/

  Okke som, takk for tips!

  SvarSlett
 2. Takk for beskjed. Skal være i orden nå:-).

  SvarSlett
 3. Jo, den ser bra ut.
  Men du, Bokdama! Har du sett at flere svenske bokbloggere har utdannelse i forlagsvirksomhet? Sånt ha'kke vi her i... Norge.

  SvarSlett
 4. Jeg har også notert meg at det er flere fagutdannede svensker i Bloggosfæren.

  Mange drar fra Norge til Sverige eller England for å utdanne seg innen forleggeriet. Ellers er det gjerne master i Litteratur, Nordisk eller Engelsk litteratur som er utgangspunktet for de som jobber med tekst i forlaget. Og så har du sånne som meg: lang erfaring fra bokhandel, stort interesse for bøker og markedsutdannelse. Kommer et godt stykke på vei med det.

  Fagskolen for Bok og papir utdanner fortsatt bokhandlerne her i landet, og vi har flere forfatterstudier. Studiet for kulturledelse på BI er for øvrig et godt et.
  Men jeg skulle ønske at vi også hadde et dedikert studie for forleggeri i Norge.

  SvarSlett