onsdag 3. mars 2010

Pakkepakkepakkepakke

Ting står på hodet i livet mitt akkurat nå. I løpet mindre enn en uke skal vi ha pakket sammen livet vårt og flyttet det til en ny adresse. Leiligheten bærer preg av at alt er midt i mellom. Bilder er tatt ned, stuen er full av ferdig pakkede og grundig merkede esker og barna er mildt forvirret over at ting ikke akkurat er like rutinert som vanlig. Overdosering av TV er en skammelig oppskrift på kjøp av tid. Spisetiden kuttes effektivt gjennom å gi ungene det de vil ha, ikke nødvendigvis det som de har godt av.

Søndag kveld må leiligheten være ferdig utvasket. De siste restene av våre 3 år her, skal tørkes vekk med støvfille. De tidlige årene til to barn og to voksne som begynner å føle seg veldig voksne. Kanskje litt for voksne.

Et aldri så lite krafttak nå før jeg tar kvelden. Bandet Yeasayer er perfekt som pakkemusikk. Et band jeg for øvrig skal på konsert med (igjen!)på lørdag!

2 kommentarer:

  1. Det er jo som et lite eventyr da. Å flytte. Samtidig er det vanvittig pes. Det er jo bare å brette opp ermene. Lykke til!

    SvarSlett
  2. Det er slitsomt å flytte, men samtidig spennende å starte på nytt et annet sted :) Ønsker deg masse lykke til med flytting og alt.

    SvarSlett