tirsdag 16. juni 2009

Vanligvis stille juni

Juni har ikke levd opp til forventningene så langt.
Jeg hadde håpet på varme deilige dager med passe lavt tempo. Lange ispauser på jobb. Kanskje en utepils i ny og ne? Blide og friske unger som velvillig lar seg fraktes til - og hentes i - barnehagen. Venner som plutselig ringer og har tid til å treffes.
Istedet har det vært nye runder med sykdom, elendig vær, hektiske dager på jobb (med nye og spennende prosjekter!) og alt for lite is! Definitivt for lite is! Og forsvinnende lite sosialt liv!
Vel. Sommeren har såvidt startet. Det er ikke mer enn 3 uker til ferien starter. Og ferien kommer som kjent med isgaranti?

2 kommentarer:

  1. Er det nå så nøye med den isen? Her i Alta er bjørka såvidt sprunget ut, vi har ennå ikke nådd toppen når det gjelder bjørkepollen, og klarer vi å nyte en kald rødvin på verandaen godt innpakket i pledd i midnattsola e vi fornøyd. Kan ikke huske sist is frista, nå har vi 6 grader, og det er gjennomsnittstemperaturen her nord. Men gleder meg til å høre om alle spennende prosjektene. Leser flere av dine anbefalinger nå, spennende!

    SvarSlett
  2. Klart det er nøye med is! Det er bare å pakke seg godt inn og nyte! Men kald rødvin er også fint, på et vis...
    Dere skal absolutt få høre mer om prosjektene etterhvert. Men noen ligger langt frem i tid...

    SvarSlett