torsdag 16. april 2009

Nyforelsket...

...i min nye MacBook. Jeg misstenker at jeg holder på å bli fullstendig teknofisert. Først fikk jeg meg ny mobil - ut med avtaleboken! Så fikk jeg meg lesebrett - nei, jeg har ikke kastet bøkene. Men jeg bruker lesebrettet enormt mye! Nå ny MacBook - kanskje ikke så lei meg for å skifte fra PC, selv om jeg er ekstremt mye på nett. For Macen er jo så slank, hvit og lekker! Og så har den små, deilig runde, ikoner som hopper opp og ned når det skjer noe. Og så ser ting ut som om de dramatisk dukker opp fra en magisk flaske når jeg åpner dokumenter! Er det rart at jeg får litt sommerfugler i magen av dette? Kjærlighet ved første øyekast faktisk!

6 kommentarer:

 1. Hei - ser at du er ferdig med Rød sand. Likte du den? Har hatt påskeferie fra bloggingen, og nå er det morsomt å følge med på blogglisten igjen :-)

  SvarSlett
 2. Rød sand var veldig god! Det er en klassisk krim i ny innpakning. Jeg følte at jeg lærte masse om saudisk kultur, islam og kvinner liv i den delen av verden. Samtidig var komposisjonen tight og mysteriet holder hele veien. Du kan glede deg!

  SvarSlett
 3. Jeg leste den for en stund siden, og har anmeldt den i avisa. Ga den terningkast 5 :-)
  Har levert anmeldelse av Våtmarksområder til redaktøren, det virker som han ikke helt vet om han skal trykke den. Jeg ga den terningkast 4. Kan ikke legge omtalen ut før den er trykket i avisa, men da kommer den!

  SvarSlett
 4. Det er en vanskelig bok, Våtmarksområder. Man vet ikke helt om man skal bli kvalm, eller imponert. Jeg er enig i mange av poengene i boken når det gjelder hygienehysteriet. Men hun drar den så langt at det er vanskelig å beholde fokuset på den hun prøver å si? Kanskje litt radikal for Alta;-)?

  SvarSlett
 5. Alta er jo en sånn frisinnet by! Anmeldelsen kom i avisa i dag, og jeg er veldig fornøyd med den. Noen ganger syns jeg at anmeldelse blir litt oppramsing og referat, men denne gangen ble jeg engasjert, og det er bestandig morsomt.

  SvarSlett
 6. Ha ha ha! Her sitter jeg og eksperimenterer med min egen splitter nye MacBook. Og HELT ENIG! Den er fantastisk. Så dum jeg er som ikke har konvertert til Mac før!

  SvarSlett