onsdag 8. juli 2009

Sookie Stackhouse - ferdig lest!

...alle 9 bøkene gikk unna i en fei.
For alle dere som liker vampyrbøker - dette blir man hekta på!
Ingen moral (eh...mer enn at man skal være grei, ellers kan det være det samme!), ingen kulturpoeng (bortsett fra Sookies "word of the day - calendar"), en god dose sex - altså ren underholdning!
Forfatteren forsøker seg på å kritisere USAs dobbelmoral, både når det gjelder rase, kvinnesyn og religion, men det er aldri påtrengende.
Hver bok har minst et krimplot. I tillegg er det livet til Sookie, hennes venner og uvenner, varulver, vampyrer og alver det handler om. Alt lagt i dampende hete sør-staten Louisiana. Underholdning "with a twist".
Det er lett å få sansen for Sookie. Hun er en tankelesende blondine med bein i nesa. En servitrise som ikke er tapt bak en vogn - i det minste ikke hele tiden.
På samme måte som i Sex og Singelliv tror jeg det blir sånn at man har sin personlige favoritt blant beilerne hennes - blir det Bill eller Erik som vinner hjertet hennes til slutt?
- personlig heiet jeg alltid på Aidan. Var aldri noen fan av Mr. Big...

Anbefales!

4 kommentarer:

 1. Ok. Leste først et eldre innlegg og la inn et spm. Men her fikk jeg svar. Da skal jeg lese denne! Takk for tipset! :)

  SvarSlett
 2. Linket denne til bloggen min jeg :)
  Det gode budskap må jo spres! :)

  SvarSlett
 3. Jeg krysser fingrene for Eric, men etter den åpne avslutningen på Dead and Gone er jeg stygt redd for at det kan bli Bill igjen..:)

  SvarSlett
 4. Begynte på første boka i dag, dette kan bli spennende skjønner jeg - takk for tipset :-)

  SvarSlett